Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Daruiescu.ro (daruiescu.ro).

Site-ul Daruiescu.ro (daruiescu.ro) este operat de societatea Daruiescu Group, cu sediul in Aviatiei, 4, bloc 5D, sc.2, et.3, ap.23, Bucureşti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/21280/06.12.2021, CUI 45312959. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Daruiescu.ro (daruiescu.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Metoda de plată

Singura metodă de plată disponibilă pe site-ul www.daruiescu.ro este plata cu cardul. Nu acceptăm comenzi cu plata ramburs. Momentan site-ul se află în perioada de testare, de aceea aceasta din urmă apare ca fiind disponibilă. Lansarea oficială a site-ului se va face pe 1 februarie.


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumparator și Daruiescu.ro (daruiescu.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Daruiescu.ro (daruiescu.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Livrarea si politica de retur

Ținând cont de natura unică a produselor noastre și de faptul că ele pot veni de la mai mulți vânzători, in funcție de fiecare comandă, procesarea si livrarea poate dura până la 10 zile calendaristice de la confirmarea comenzii. De asemenea, în situația în care comanda dumneavoastră include produse de la mai mulți vânzători, taxele de livrare corespunzătoare fiecărui vânzător se vor adăuga la valoarea produselor selectate.

Taxele de transport sunt suportate de către cumparator, exceptând acele produse pentru care este activă o campanie de livrare gratuită.

Livrarea se face L-V, între orele 9.00-17.00.

Dacă în acest interval cumparatorul nu este la adresa menționată, iar curierul încearcă să il contacteze în mod repetat fără a reuși livrarea produselor, acestea se vor întoarce la vânzător, urmând ca taxa aferentă returului să fie reținută din contravaloarea produselor comandate de cumparator.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, trebuie urmața procedura de returnare și respectate condițiile de returnare a produselor, prezentate mai jos.

Procedură de returnare:

Cumparatorul ne va comunica (în termen de 14 zile de la ziua în care a intrat în posesia fizică a produsului)  intenția de a returna produsul printr-un e-mail la adresa hello@dăruiescu.ro

Înștiințarea pentru returnarea produsului trebuie facută în termen de 14 zile de la ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a produsului. Conform Ordonanței de Urgența Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță: 'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Emailul trebuie să conțină: numele pe care s-a facut comanda, numărul comenzii, denumirea produsului returnat și un cont IBAN în care să putem restitui banii.

Noi vom răspunde în termen de 48h, indicând pașii care trebuie să îi urmați ulterior.

Produsul va fi returnat exclusiv prin curier, iar taxele de transport vor fi suportate de către cumparator.

Pentru returnarea banilor, produsul trebuie trimis exact așa cum a fost primit, cu ambalajul de protecție/cutia în care a venit. Produsul nu trebuie sa fie purtat sau deteriorat, iar banii vor fi trimisi abia dupa analizarea stării produsului, în contul IBAN indicat.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate componentele și etichetele intacte (ex. cutiile cadou includ mai multe componente). Ne rezervăm dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezintă semne de uzură.

Produsul va fi returnat în ambalajul original (în cazul cutiilor cadou, trebuie returnată și cutia).

De asemenea, conform OUG 34/2014 (cu modificarile si completarile ulterioare) privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, art. 16, pct. d si e, sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele care fac parte din categoriile:
- produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (ciocolata, biscuiti, produs care are in componenta ciocolata, capsule de cafea, alte produse alimentare etc.) si
- produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate (de catre client).
Astfel, produsele din ciocolată sau care includ ciocolată și cutiile cu ceai nu pot fi returnate deoarece se incadreaza in categoriile mentionate mai sus.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate de către cumpărător, inclusiv în cazul neacceptării returului.

Nu se pot returna produsele făcute la comandă.

În cazul în care se doreste schimbul produsului, trebuie returnaț produsul comandat inițial conform procedurii de retur de mai sus și apoi plasața o nouă comandă pentru produsul dorit.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Daruiescu.ro (daruiescu.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Daruiescu.ro (daruiescu.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Daruiescu.ro (daruiescu.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Daruiescu.ro (daruiescu.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Daruiescu.ro (daruiescu.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email hello@daruiescu.ro

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Daruiescu.ro (daruiescu.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul Daruiescu.ro (daruiescu.ro) este operat de societatea Daruiescu Group, cu sediul in Aviatiei, 4, bloc 5D, sc.2, et.3, ap.23, Bucureşti, BUCURESTI, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/21280/06.12.2021.

Daruiescu.ro (daruiescu.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Daruiescu.ro (daruiescu.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Daruiescu.ro (daruiescu.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre Daruiescu.ro (daruiescu.ro) prin email la adresa hello@daruiescu.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa hello@daruiescu.ro.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa hello@daruiescu.ro. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.